Handlevogn Ingen varer i handlvognen.
 

BEHANDLINGER

 
 
Brazilian waxing
 
Føl deg fri, ren, komfortabel, sensuell og vakker. Få en brazilian bikini waxing og merk forskjellen, når du skal på stranden, svømmehallen, når du skal bruke det lekreste undertøyet og når du er sammen med din mann/kjæreste/samboer.

Hva er det ?
Brazilian Bikini Waxing er en intim hårvoksing, hvor all hår fra kjønnsorganet og bakdelen blir fjernet og kun en vertikal strimmel i front på ca 2 cm blir igjen. Hvis alle hår ønskes fjernet kaldes det Hollywood waxing . Dette gjøres med varm voks eller "sugaring" ( voks av honning og sukker ).

Behovet økte i Brasil i takt med at størrelser på bikini ble mindre. Trenden ble innført i USA på 90-tallet av 7 brasilianske søstre -J. Sisters , hvor idag de behandler de fleste Hollywood filmstjerner.

Gjør det vondt ?

Første gang kan det være ubehagelig med moderate smerter. Huden blir lett rødlig og sensitiv, men det roer seg raskt igjen. Avhengig av hvor følsom du er, anbefaller vi at du smører området først med en bedøvende krem (hvis du er MEGET følsom.) Du kan kjøpe Zylocain som selges reseptfritt over disk på apoteket.Må smøres på 30 min. før behandling for at den skal virke.De fleste av våre kunder gjør ikke dette. Så det er ikke så ille likevel, særlig når man ser det silkemyke og skjønne resultat

Hvordan foregår behandlingen?
Du vil bli bedt om å ta tøyet av og du vil bli tildekket med et mykt hådkle.Området vil bli renset og alt hår fjernet etter ønske. Deretter smøres området med Decleor After waxingcream.
Så enkelt er det!

En vekstdempende og beroligende anbefales å kjøpe med seg hjem til etter voksbehandling. Vi anbefaler også å eksfoliere/peele området 2-3 ganger ukentlig med md formulations fruktsyrepeeling .Dette for å unngå inngrodde hår. Spørr gjerne din terapeut om dette.
Vi er kjent for vår brasilianske voks, som innebærer fjerning av alle kjønnshårene, foran og bak. Første gangen du kommer til behandling settes av lengre tid enn vanlig hvor vi forklarer grundig hvordan man utfører behandlingen og du får svar på alt du vil vite om selve voksingen og hvordan vedlikeholde etterpå. Vi bruker naturvoks som er skånsom for huden og utfører behandlingen på en meget hygienisk måte. Etter behandlingen får du en beroligende maske da huden vil bli noe rød og irritert.

Før man kommer til timen må man vite at hårene bør være utvokst ca 1 – èn – cm (er du usikker, bør du la dem være lengre da vi klipper dem til ønsket størrelse). Det er også lurt å ikke ha på for ettersittende tøy (joggebukse eller skjørt er mer behagelig).

Den første timen koster kr 790.- og du får da påført en spesiell hårvekstreduserende krem. Denne er supereffektiv mot dannelsen av nye ”kraftige” hår og vil gjøre etterveksten mykere og det tar lengere tid før hårene gror ut igjen. Neste gang du kommer vil behandlingen koste 590,- De som har vokset en stund er vant til at det går hurtig, derfor setter vi av mindre tid.

 Pris første behandling kr.650.-

Etterbehandling hver 4.uke kr.550,-

 
 
 
Kristines Clinique Ture Nermansvei 7 5143 Fyllingsdalen Telefon: 55 16 58 50 E-post: post@kristinesclinique.no Design|CMS: Netnor